Luxe La Paz en verjaardagsfeestjes
Door: Anna
Blijf op de hoogte en volg Anna
29 April 2007 | Bolivia, Sucre
Ja ons weekendje La Paz had een sjiek tintje. Zo was er tweemaal ontbijtbuffet en een keer diner in t veel luxere hotel waar Karen en haar ouders verbleven, heb ik een jas op maat laten maken in een dag, hebben we wat gedronken in het restaurant met uitzicht over La Paz op de 15e verdieping van een 5 sterren hotel en we hebben zelfs voor t eerst in mijn leven in ieder geval een manicure gehad! Met design en al, was een vervroegd verjaardagskadootje voor Geke.Grappig om een keer te doen en t kost hier echt bijna niks!
Verder moesten we ook nog naar de grens met Peru bij Copacabana om extra visumdagen in Bolivia te krijgen, wat uiteindelijk betekende dat we met 6 verschillende busjes in zon 8 uur een rondje Lago Titicaca hadden gedaan bijna. Wel leuk om het meer te zien, maar we zaten dus wel de hele dag in de bus, dat was wat minder.
Maandagochtend kwamen we weer aan in Sucre en meteen die middag vertrokken we weer naar Chuqui Chuqui om verder te gaan met interviewen. We waren nu alleen wat minder productief dan vorige week. Woensdag was Geke jarig en ook al hadden we al vrijdag een feestje gepland in Sucre werd het hier ook gevierd. Ze had een taart meegenomen uit Sucre en mensen uit het dorp uitgenodigd. Naast het kantoor van Pasos zit een internaat voor kinderen die ver weg van de school wonen en dus stond het zwart van de kinderen. Het voelde een beetje of we het dorp aan t voeden waren toen we taart aan t snijden waren!
Het feestje in Sucre was dus vrijdag en het was erg geslaagd, er waren echt veel mensen van mensen van kantoor tot een meisje dat we in de taxi hadden ontmoet! Er werd goed gedanst en het was erg gezellig!
Zaterdag werd er in de Joyride nog een andere verjaardag gevierd, namelijk die van onze koningin der Nederlanden! Ja ik weet dat het voor jullie morgen pas feest is, maar hier kwam zaterdagavond natuurlijk veel beter uit. Het was echt leuk, want heel veel mensen hadden zich oranje uitgedost, wij ook natuurlijk. Karen is nu met haar ouders voor het weekend in Sucre, dus met zn drieen hadden we ons aangekleed met truitjes van de tweedehands markt, sjaaltjes en linten. Er waren echt best veel Nederlanders en er werd ook zowaar een partijtje gespijkerpoept. Erg grappig!
Nu zijn er nog maar 3 weken over hier in Sucre, de tijd gaat echt supersnel! Over iets meer dan een maand ben ik alweer in Nederland! Maar nu eerst moet er nog een heleboel werk verzet worden hier natuurlijk!
Liefs Anna
29 April 2007 - 23:01
Els:
hai lief meisje, het is nu pas echt koninginnenacht bij ons, iedereen is nu op pad of in de stad, morgen is het pas koninginnedag 30 april, de stad is vol, AZ is toch geen kampioen geworden !! wat een afgang voor ons, maar ja... je kunt nooit zeker zijn van je overwinning, dat blijkt maar weer.
En ik hoop ook weer op mooie nieuwe fotoos van jou ? mooie nagels ??, leuke feestjes ?? gekleurde linten ??
liefs van je moeoeoeoeoeoeoeder, xxx
30 April 2007 - 12:13
Krista:
He Anna, ik hoor het alweer het afstuderen is weer zwaar daar met al die feestjes haha. Geniet nog maar even van de laatste paar weekjes daar.
groetjes Krista -
03 Mei 2007 - 12:24
Inge:
Hey lieve An, ik heb even een speed-up-date gedaan, want ik liep wat verhalen achter. Er komen me heel veel dingen super bekend voor! Dat je vaak heel onproductieve dagen hebt omdat mensen er niet zijn of geen tijd hebben, dat je moe wordt van steeds dezelfde vragen, de tijdsdruk, de angst voor de analyses..... Jeetje!
Maar wel zo gaaf wat je allemaal meemaakt daar. Ik heb veel gehoord over die zoutvlakten waar je geweest bent toen ik in Peru zat, moet echt heel indrukwekkend zijn. En dan ook nog lago Titicaka....
Leuk dat je een 'oranje' feestje hebt gehad, dat heb ik hier in Spanje helaas gemist. Maar afgelopen weekend was Feria hier. Nog leuker dan in Sevilla!
Hele dikke zoen, en geniet er nog van en succes met je onderzoek!
x
misschien tot in juni, dan ben ik een paar daagjes in Nederland! -
05 Mei 2007 - 07:34
Esther:
Hola!
Gisteren je kaartje gehad, gracias, leuk! Hij was op 10 april verstuurd dus als je van plan bent om nog meer postales te verzenden (en je wilt dat je kaart er eerder is dan jijzelf) zou ik dit weekend nog even flink gaan pennen ;-)Prima foto's! -
Elsbeth:
He anna, lees met veel plezier je verhalen. Vandaag kwam een kaartje van je binnen....namens de collega's bedankt!
groeten Elsbeth -
groeten Elsbeth -