Typen!
Door: Anna
Blijf op de hoogte en volg Anna
10 Mei 2007 | Bolivia, Sucre
Na nóg een feestje ter ere van de Dag van de Arbeid (een bbq op Pasos met veel vlees en alcohol, wat resulteerde in een erg ´zadderlatte´ directeur onder andere), moest er toch nog echt een heleboel gebeuren!
Tot nu toe hebben we gezorgd dat we alle interviews af hebben en nu komt t moeilijkste deel: analyseren en het rapport gaan schrijven. We hebben er een beetje kort tijd voor, want de laatste week hier (is al bijna…) moeten we de resultaten gaan presenteren. Dat betekent dit weekend rapport af!
We hebben al een paar dagen hier op het kantoor van Pasos zitten typen en we moeten echt wennen, want dat is toch wel heel wat anders dan erop uit om interviews te doen zoals hiervoor. Het was de laatste dagen ook heel erg kkkkoud hier, wat betekende dik ingepakt o kantoor zitten en nóg koude handen en voeten, beetje afzien.
Maar vandaag is de hemel al weer heel wat lichter en hoeven we niet steeds thee te gaan halen om onze handen te gaan warmen, dus het wordt vast beter!
Moet nu nodig weer verder! Hopelijk gaat t allemaal goed met jullie en is het wat warmer daar!
Liefs Anna
P.S Hieronder fotos van Padre Miguel en zijn werk!
10 Mei 2007 - 15:17
Sanne:
Hallo anna! hier een vriendin van Geke! ik wilde ook jou nog ffies suc6 wensen met het harde typen. Leukeuk oo -
10 Mei 2007 - 15:19
Sanne:
haha...nog een keer want het ging even mis!
dus heeeeel veel succes nog deze dagen en leuk om ook jouw verhalen te lezen!!! nog een fijne tijd!! -
10 Mei 2007 - 18:36
Maaike (en Bas):
Hoi Anna,
Ook wij vonden het steeds erg leuk om ook jouw verhalen te lezen, zo'n website is toch wel erg leuk, de foto's zijn ook heel leuk!
Succes met deze laatste loodjes en volgende week met de presentaties!
Bas en Maaike, Gouda -
15 Mei 2007 - 08:11
Elke:
He Anna! Leuk om te lezen dat je allemaal leuke dingen doet! Behalve dan het schrijven, ik word er ook een beetje gestoord van. En hier is het ook koud hoor...maar Erik en ik gaan de kou dit weekend trotseren in een tent (spoort niet)! Succes met de laatste loodjes! -
15 Mei 2007 - 12:44
Paul:
hey Anna! Alles goed? Leuke foto's hoor! Ook natuurlijk die van Koninginnedag!! Haha! Veel succes met het uitwerken van het onderzoek!!!! Groetjes! -
17 Mei 2007 - 13:29
Inge:
Lieve An, wat gaat de tijd weer snel! Succes met het typen, wat idd niet erg leuk is, maar van de andere kant wel leuk om je resultaten te zien en weer terug te denken aan al die gesprekken die je met al die mensen voerde. Geeft toch een voldaan gevoel of niet? En voor die koude handen raad ik sterk aan om van die handschoenen zonder vingertopjes te kopen! Die hebben mij in Peru ontzettend geholpen...
Kus en zet 'm op! Ik zie je hopelijk over een maandje dan! -
27 Mei 2007 - 13:33
Sanne:
hier een vriendinnetje van Geek! heel veel plezier nog in Peru! en ik vond het erg leuk om ook jouw verhalen te lezen!!